Icoane pictate manual, Icoane Sf. Gheorghe, Icoane, Sf. Parascheva, Icoane Iisus Hristos

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.icoanamea.blogspot.ro in scop personal este gratuita. Utilizand acest site sunteti de acord si respectati ceea ce este mentionat in meniul “Termeni si Conditii”.
Intregul continut al acestui site este proprietate a Icoane Pictate Manual si este protejat prin legea privind protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Continutul site-ului www.icoanamea.blogspot.ro poate fi utilizat in scopuri comerciale doar cu acordul scris al Icoane Pictate Manual. 


In conformitate cu Legea numarul 677/2001 (pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare), Icoane Pictate Manual are obligatia de a administra datele personale furnizate de dumneavoastra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile mentionate mai jos.

Scopurile colectarii datelor sunt urmatoarele:
  1. informarea clientilor/utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor,
  2. evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, marketing, administrative, cercetare de piata, analiza, urmarire si monitorizare a vanzarilor si de analiza a comportamentului de consum.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de comanda acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a site-ului si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Icoane Pictate Manual, afiliati si colaboratori ai Icoane Pictate Manual, pentru desfasurarea urmatoarelor activitati (fara a se limita): activitati comerciale, marketing, promovare a produselor si serviciilor, administrative, cercetare de piata, analiza si urmarire a comenzilor, vanzarilor si comportamentului de consum.
Prin citirea „Termeni si Conditii” luati la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul de informare, dreptul de acces la date proprii, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.Pe parcursul utilizarii site-ului de icoane trebuie sa va asigurati ca datele furnizate de dumneavoastra sunt corecte si complete. Orice modificare a datelor de contact furnizate la comandarea unui produs trebuie anuntata prin actualizarea datelor personale in scris catre Icoane Pictate Manual.


Icoane Pictate Manual prin site-ul www.icoanamea.blogspot.ro isi propune sa va furnizeze cele mai bune servicii. Exista insa posibilitatea survenirii unor evenimente de forta majora.
In aceste conditii, accesul dumneavoastra la site va fi temporar restrictionat, in scopul efectuarii de reparatii, lucrari de mentenanta sau introducerii de noi facilitati si servicii. Va rugam sa ne transmiteti orice reclamatii sau sugestii privind modul de functionare al site-ului la icoanepictatemanual2012@gmail.com

Conditiile de cumparare si de livrare se fac in conformitate cu termenii explicati in detaliu in sectiunea ''Cum cumpar''.

Politica de retur:
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumpararea, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte inclusiv ambalajul si accesoriile aferente, acestea nu trebuie sa prezinte sub nici o forma semne de uzura.

Denuntarea unei comenzi se face numai in scris.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...